Vivalia este un proiect demarat de catre societatea cu acelasi nume, membra a grupul Alber Holding, investitor cu experienta in domeniul imobiliar. Proiectul include trei cladiri rezidentiale: una in Arad si doua in Timisoara, respectiv Vivalia Soarelui  si Vivalia Complex.

Imobilul Vivalia Soarelui este dotat cu 60 de apartamente cu doua si trei camere si constructia va fi finalizata in martie 2017. Cel din complexul studentesc are 108 apartamente, cu una pana la patru camere. Ideea Imobilului Vivalia Complex a venit ca un raspuns la necesitatea de locuinte de inchiriat atat de cautate de catre studenti. In aceasta ordine de idei, pretul estimat pentru chirie este de 175 €/luna, deci unul mai mult decat rentabil, in comparatie cu 200-250 €/luna, preturi practicate in aceasta zona. Termenul de predare este septembrie 2017.

Apartamentele au fost proiectate in conformitate cu exigentele actuale. Sunt dotate cu centrala proprie si beneficiaza de contorizare individuala pentru toate utilitatile. Accentul cade pe bucatarie si pe living, ca si spatialitate. Facilitatile sunt din cele mai moderne, la cele mai inalte standarde: senzor alerta inundatie, senzor alerta furt, senzor alerta incendiu, senzor alerta gaz, cronotermostat ambient, usa metalica antiefractie, videointerfon digital, sistem cablu Tv, telefon si internet prin fibra optica, acces securizat, lifturi interioare electrice clasa A si aparat individual de aer conditionat.

Preturile se incadreaza in intervale precum 52.853 si 71.931 de euro si achizitiile se pot face prin plata integrala cu cash si discount, prin credit ipotecar, dar si prin programul Prima Casa. Cei interesati de achizitii pot gasi date de contact pe site-ul oficial al proiectului Vivalia.

sursa & foto: www.vivalia.ro