A fi mai bun si mai darnic de Craciun e un lucru obisnuit. A fi mai bun si mai darnic de Craciun cu cei care au nevoie sa se simta iubiti, este adevarata esenta a acestei sarbatori!

An de an, sarbatorile de iarna au fost pentru noi, colegii din Swiss Point Group, prilej de a surprinde placut si fiecare din noi a fost #secretsanta pentru cate un coleg. A fost amuzant sa desfacem cadoul si sa descoperim ca “vinovatul” chiar si-a dat silinta si a cautat ceva care sa corespunda gusturilor si intereselor pe care le avem. Am reactionat cu deschidere si la initiativa #shoebox, punand zambete pe fetele unor copilasi nevoiasi cu ajutorul cadourilor din cutiile de pantofi.

Stim ca orice bucurie este simtita cu o mai mare intensitate de catre copii si de aceea, anul acesta am transformat acest frumos obicei intr-o surpriza pentru copiii unui centru de plasament local, carora le-am pregatit, din partea clientii nostri, cate un cadou in care am pus si mult suflet. Le multumim tuturor celor care s-au implicat si le dorim Craciun fericit si un an nou cu cat mai multe impliniri!