Mult asteptatul eveniment, Business Days Timisoara 2016 este o oportunitate pentru toti jucatorii din mediul de afaceri de pe plan local, regional, national si chiar si international.

Fiind un eveniment dedicat antreprenorilor, Tell Agency, agentie de marketing de top din Timisoara si Swisscorner, magazinul cu specific elvetian, au profitat de aceasta oportunitate si au fost prezenti cu cate un stand in cadrul desfasurarii evenimentului la Complex Senator.

Echipa Tell Agency, pe langa faptul ca a fost prezenta cu un stand si a avut ocazia sa intre in contact cu cat mai multe persoane din mediul business, a si avut ca speaker pe Tiana Mitrici, Marketing Manager, la workshopul Marketing in era Digitala.  Tiana a vorbit despre cele mai eficiente si relevante metode de a te promova online in anul 2016. Ceilalti membri ai echipei au participat la workshopuri de vanzari, branding, recrutare, educatie antreprenoriala, pentru a fi la curent cu ultimele noutati din industrie.

Swiss Corner, magazinul cu specific elvetian, a facut deliciul participantilor la conferinta oferind acestora diferite sortimente de ciocolata spre degustare. De asemenea, participantii au putut vedea noile cataloage cu ultimele ceasuri din colectiile Mathey Tissot, Wenger, Andre Mouche si Swiss Militaire. “Ne bucuram ca am putut fi prezenti la aceasta editie Business Days si cu siguranta o vom face si la editiile urmatoare.”, spune Simone Fiore, managerul magazinului Swiss Corner.

Business Days Timisoara a fost un real succes, nu doar pentru Tell Agency si Swiss Corner, ci pentru intreaga comunitate de antreprenori si oameni de business din vestul tarii. Acesta este, intr-adevar, cel mai mare eveniment de business de pe zona de vest.