Magazinele cu specific elvetian Swiss Corner se pregatesc de vara. Cum? Aducand pe piata din Romania ochelarii HYPE, in tendinte anul acesta.

Incepand cu anul 2016, Swiss Corner aduce noutati in domeniul modei, iar ochelarii de soare sunt atractia principala! Direct din inima modei, Italia, ochelarii HYPE au ajuns si in Romania, in exclusivitate pentru Swiss Corner!

Ochelarii HYPE sunt apreciati peste hotare atat pentru calitate, atentia la detalii, design-ul inovativ, precum si prin modul de confectionare manuala a acestora din materiale organice, ceea ce ii face unici si inconfundabili.

Asa cum bine stim, ochelarii de soare nu sunt doar un simplu accesoriu folosit sa infrumuseteze chipul si sa ne protejeze ochii, ei reprezinta si o dovada de stil, o expresie a personalitatii noastre, iar cand vine vorba sa ne alegem ochelarii de soare perfecti, ne gandim la multe detalii, forme, culori  sau tendinte disponibile pe piata.

Fie ca ii preferati rotunzi, maxi, ochelari de soare cu motive florale sau in culori vibrante, dar si celebrii ochelari de soare aviator, la Swiss Corner va astepta o multitudine de modele HYPE disponibile pentru un look impecabil.

Bineinteles, ii gasiti doar in magazinele Swiss Corner!