Sectorul imobiliar romȃnesc poate oferi o gamă vastă de oportunități, iar pentru acest motiv este foarte important să apelați la cine cunoaște teritoriul și este ȋn măsură să profite de potențialul sectorului pentru a găsi cele mai bune oferte. Noi suntem ȋn măsură să găsim soluția potrivita pentru tine, prin intermediul unui serviciu complet, avȃnd ca scop final satisfacția clienților noștri.

Dupa multa munca si implicare din partea expertilor nostri din cadrul Swisspoint Group, din domeniul imobiliar, pe langa serviciile oferite clientilor nostri, am reusit sa realizam un proiect de suflet in orasul Timisoara, si anume aprobarea pentru un teren construibil, pentru constructia a trei blocuri.

Proprietatea consta intr-un teren in orasul Giroc, situat la granita cu orasul Timisoara, detine o suprafata de 3000 de metri patrati fractionali si este divizata in 3 loturi adiacente. Suprafata terenului este plata, iar stabilizarea orizontala furnizata. Totodata accesul la proprietate se face printr-o strada laterala asfaltata, si anume strada Apiculorilor, conectata cu strada Martirilor.

Conexiunea la retea poate fi efectuata prin strada Apicultorilor. Locatia terenului este cunoscuta si sub pseudonimul de “Cartierul Francez” – cu statutul de cartier rezidențial.

Pentr a afla cat mai multe informatii despre acest proiect imobiliar iti punem la dispozitie aici mai multe detalii.