Luna decembrie este o luna de basm in care se scriu povesti in asteptarea lui Mos Craciun. Si la sediul Swisspoint Group asteptam cu nerabdare marea sarbatoare, Craciunul. Cu aceasta ocazie ne-am pregatim cum am stiut noi mai bine pentru a-i primi pe micutii simpatici de la Asociatia “Il Giocattolo” care ne-au colindat si ne-au adus in suflete, noua, angajatilor de la Swisspoint Group, bucuria Craciunului si emotia copilariei.

Cine este Asociatia Il Giocattolo?

Asociația „Il Giocattolo” a fost infiintata în România în anul 2010 si lucrează, în favoarea României, deja din martie 1990. Este formata dintr-un mic grup de prieteni italieni (în principal din zona Parma-Milano) care la început organiza expediții umanitare de ajutor pentru persoanele aflate în situație de dificutate, mai ales copii.  Nucleul este in Brădet, în sud-vestul României, caracterizat ca unul dintre cel mai sarace și abandonate din întreaga tara. Puteti afla mai multe, va invitam sa vizitati site-ul Il Giocattolo.

Din Bradet au fost si copiii minunati care s-au pregatit cu cantece si ne-au adus bucuria in suflet. Ne-am simtit mai mici, mai umani, mai copii, uitand de toate grijile, in dulcele grai al colindelor. Le multumim si ii asteptam sa ne colinde si la anul care vine!