Pe masura ce trece timpul, ne facem tot mai mult simtita prezenta in Romania, asta fiind de fapt o confirmare a potentei acestui mediu de afaceri. Da, Swisspoint Group creste tot mai mult.

Astfel, partenerul nostru, Da Moreno, detinator al lantului de magazine cu produse pentru casa, prezente in Italia si Elvetia, are o noua locatie, in Bucuresti, din luna septembrie a acestui an. Pe strada Chiristigiilor, la numarul 46, in sectorul 2 al capitalei, intr-o cladire pe doua etaje totul este etalat, spre incantarea gospodinelor in cautare de detalii cu care sa-si infrumuseteze, sa-si doteze sis a-si utileze caminele.

Produsele diversificate cu preturi competitive, destinate casei, sunt, deci, acum si la dispozitia romanilor. Accesorii de bucatarie, de baie, produse de ingrijire si igiena, de curatat, articole de bricolaj, jocuri si jucarii pentru copii si pentru animale de companie si tot felul de idei de cadouri, costume tematice si decoratiuni de zi cu zi, dar si specializate pe sarbatori, indeosebi pe cele de iarna.

Asadar, am ciocnit un pahar de sampanie, pentru ca acest nou inceput al partenerilor nostril sa fie de bun augur, iar magazinul Da Moreno isi asteapta clientii cu usile deschise si cu bucurie.