Openville este cel mai complex si ambitios proiect imobiliar la care se lucreaza din luna septembrie a anului trecut. Pornind de la conceptul de lifestyle center, proiectul in valoare de 220 de milioane de euro  se va desfasura pe suprafata de 594.000 mp si va include spatii de birouri, spatii comerciale, parc si spatiu de entertainment.

Compania Iulius Management Center – detinatoare a Iulius Mall-urilor din Timisoara, Iasi, Cluj si Suceava, promite sa modernizeze orasul si sa-l transforme intr-unul cosmopolit prin aducerea in spatiul autohton a unor branduri internationale din domeniul culinar si vestimentar ce vor fi primite cu bucurie, interes si curiozitate de catre locuitorii municipiului. Cu siguranta, o veste foarte buna pentru posesorii auto este parcarea de 3.750 de locuri. In plus, va avea loc si o crestere economica si se vor crea noi locuri de munca, ceea ce inseamna si dezvoltarea regionala a pietei de afaceri.

Cu numarul doi pe lista de proiecte mixte a dezvoltatorului, Investitia reprezinta cea mai mare infuzie de capital inregistrata in sectorul real estate din vestul tarii. Dupa cum reiese din website-ul dedicat proiectului, primul concept al proiectului Openville Timişoara a fost creat de compania Jerde din S.U.A., una dintre cele mai mari case de arhitectură şi planificare urbană la nivel mondial, cu filiale în Los Angeles, Hong Kong, Amsterdam şi Dubai.”

In momentul de fata, lucrarile avanseaza in acelasi ritm accelerat cu care au inceput. Deja s-a incheiat un numar semnificativ de contracte de inchiriere a spatiilor de birouri si cu siguranta locatiile mult ravnite vor fi ocupate in cladirile “celui mai relevant dezvoltator de spatii secundare” – asa cum il denumeste revista de business, Forbes.

sursa foto: http://openville.ro/