Saptamana trecuta am avut bucuria de a sarbatori alaturi de partenerii nostri din grup extinderea lantului comercial Swiss Corner cu al patrulea magazin, in Bucuresti.

S-a intamplat pe 22 septembrie, incepand cu ora 17:00, pe trada Chiristigiilor nr. 46, in sectorul 2 al capitalei. A fost un eveniment sarbatorit impreuna cu furnizorii magazinului, dar si cu partenerii din cadrul grupului Swisspoint Group. Am sarbatorit inaugurarea asa cum se cuvine: cu sampanie, o gustare, multa buna dispozitie dar si emotii. Fotografiile sunt graitoare in acest sens, intrucat au reusit sa surprinda bucuria, deci daca vrei sa te convingi, da click aici.

Bucurestenii vor avea parte de un magazin cu articole de calitate aduse direct din Elvetia! De acum inainte se vor putea bucura de ciocolata delicioasa, de renumitele ceasuri, obiecte de scris, ceramica, deja legendarele bricege, precum si genti business adecvate pentru diferite device-uri atat de indispensabile.

Le uram partenerilor nostri mult succes si la cat mai multe noi magazine, spre bucuria celor care apreciaza calitatea elvetiana!