Brandul Swiza, sustinator al lumii in miscare, a devenit partenerul magazinelor Swiss Corner. Misiunea sa este de a oferi solutii facile si calitative pentru aventurile de zi cu zi, oamenilor de toate varstele, pretutindeni.

Astfel, cei doi parteneri le ofera iubitorilor de calatorii o diversitate de ghiozdane si genti. Sunt genti pentru laptop, ghiozdane cu structura rigida, pentru o buna protectie a laptop-ului sau alte genti, plase si ghiozdane care se pot plia, impacheta, pune intr- husa proprie, astfel incat sa ocupe un minimum de spatiu si sa va fie disponibile la momentul oportun. Materialele din care sunt confectionate sunt foarte rezistente. Mai mult decat atat, producatorul acestor genti, ofera trei ani de garantie pentru ele.

Pentru ca la plecarea in calatorie trebuie sa fii pregatit, Swiza a creat bricege, revolutionand aceasta arma prin elaborarea de noi modele. Astfel, a reinviat legenda acestei unelte. In ceea ce priveste bricegele, magazinele Swiss Corner sunt unic distribuitor al brandului pe teritoriul Romaniei.

Swiza, brand elvetian autentic conceput pentru un stil de viata casual, pentru cei care sunt mereu gata de plecare, e un prieten ce te ajuta in calatorie, de-acasa, pana la destinatie. Acasa poate fi acum magazinul Swiss Corner!