Dat fiind ca tendinta actuala este aceea de a cauta locuinte confortabile, spatioase, cu dotari ultra-moderne, situate in proximitatea marilor orase, in oaze de liniste precum satele limitrofe, societatea Giroc House, membra a grupului Swisspoint, a elaborat proiectul Geneva Residence. Decizia in privinta locatiei imobilelor a fost luata in urma unei analize a factorilor pe care oamenii ii iau in considerare in momentul in care decid sa cumpere o noua locuinta.

Avantajul cel mai mare, pe langa linistea mult dorita, este proximitatea de oras – de mare importanta pentru cei care lucreaza in Timisoara. Comuna Giroc este practic lipita de municipiu, ca un cartier. Pe de alta parte, fiind o unitate cu administratie proprie, comuna se bucura de o clinica cu multiple specialitati, medici de familie, liceu, gradinita si after-school, sali de sport, restaurante si parc.

Astfel, pe Strada Apicultorilor se va incepe constructia a doua immobile: primul cu 15 apartamente va fi gata in luna iunie a anului viitor si cel de-al doi-lea, cu 19 apartamente, in iunie 2018.

Situl proiectului este intr-o zona ce asigura linistea atat de necesara dupa fiecare zi sau saptamana tumultuoasa la serviciu. Deci cine-si doreste astfel de zile linistite, poate opta pentru o locuinta in Geneva Residence. De asemenea, comuna este pregatita si pentru cei activi care nu-si incheie ziua odata cu terminarea programului de lucru. Astfel, optiunile sunt multiple: parcul, restaurantele cu terase, salile de fitness, terenul de fotbal, precum si un complex de agrement. De asemenea, in Giroc exista un liceu cu traditie istorica dar si cu viziune actual, intrucat deruleaza un program afterschool si are in agenda activitati extracuriculare cu care isi da concursul in diverse competitii judetene. Exista si o gradinita cu program prelungit.