Am început o nouă lună sărbătorind alături de Swiss-Corner, parte a grupului Swisspoint. După inaugurarea din septembrie, a magazinului Swiss Corner București, colaboratorii noștri și-au deschis porțile unei noi locații. De data aceasta la Arad, completând lanțul comercial cu cifra 5.

Astfel, în ziua de 14 octombrie la orele 17 ale după-amiezii, familia Swiss Point Group s-a reunit din nou.  Așa cum ne-am obișnuit, am fost întâmpinați cu șampanie, bufet suedez și nelipsita ciocolată pregătită pentru degustare.

Produsele expuse au fost grăitoare pentru atmosfera elvețiană resimțită. De la ceasuri, genți, bricege, ceramică, până la ciocolată și obiecte de scris. Toate sunt menite a sta drept idee la pregătirea unui cadou.

O bucată din ceea ce reprezintă Elveția se regăsește de ceva vreme și printre români. Indiferent că este vorba despre magazinul din Timișoara, Brașov, Cluj, București sau din Arad, partenerii noștri pot fi mulțumiți că și-au făcut un renume.

Calitatea este ceea ce îi reprezintă și o pot demonstra oricând. Îi felicităm pentru asta și le dorim mult succes în continuare.