Ne bucuram de faptul ca produsele Swiss Corner sunt tot mai apreciate, iar pentru asta ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri. Suntem mandri sa anuntam evenimentul din data de 21 Noiembrie 2014, cand are loc deschiderea noului magazin Swiss Corner in orasul Cluj!

Evenimentul de deschidere a magazinului Swiss Corner va avea loc pe strada Napoca Nr. 13 incepand cu ora 16:00, unde am pregatit clientilor nostri o multime de suprize si promotii, incepand cu cele mai renumite branduri elvetiene de ciocolata, ceramica, bricege Victorinox, si bineinteles renumitele ceasuri marca Wenger, Mathey Tissot, Swiss Militaire sau Andre Mouche.

Drept urmare, daca va aflati in orasul Cluj, va asteptam cu drag sa ne treceti pragul si sa va delectati cu renumita ciocolata elvetiana sau sa achizitionati un ceas elvetian  din magazinul Swiss Corner.

Pentru mai multe detalii despre magazinele Swiss Corner, cat si despre gama larga de produse disponibile, va invitam sa accesati shop-ul nostru online aici.