Suntem incantati de faptul ca produsele Swiss Corner sunt tot mai indragite in Romania, iar pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de voi, clientii nostri, va dam întalnire in acest weekend, 26.09.2015, incepand cu ora 16:00 PM la petrecerea de inaugurare a noului magazin Swiss Corner din orasul Braşov, situat pe strada Republicii nr. 15.

Asa cum v-am obisnuit si in cadrul inaugurailor precedente ale magazinelor Swiss Corner, am pregatit o multime de surprize si promotii clientilor nostri, incepand cu cele mai renumite branduri elvetiene de ciocolata delicioasa, ceramica, bricege Victorinox, si bineinteles renumitele ceasuri marca Wenger, Mathey Tissot, Swiss Militaire si Andre Mouche.

Intodeauna, in magazinele Swiss Corner din tara, veti putea gasi  inspiratia pentru cadourile persoanelor dragi din viata voastra, datorita gamei largi de produse cu specific elvetian, atat de indragite de catre clientii nostri!

Pentru mai multe detalii despre petrecerea de inaugurare a magazinului Swiss Corner din Brasov, cat si despre surprizele si promotiile active aferente acestui eveniment de inaugurare, click aici!