delconte3

Familia de delicatese din magazinele Swiss Corner s-a imbogatit cu un nou brand de ciocolata. Este vorba despre sortimentele Delconte, venite, de data aceasta, tocmai din Italia. Arome noi si ingrediente nobile ii dau savoare si va asteapta sa le degustati si sa le savurati. Crema de macadamia, unt de shea, caramel, biscuiti, menta, portocale, acestea sunt noile savori.

In mod cert, modul de ambalare a ciocolatei Del Conte a fost gandit asa cu scopul de a imparti aceste bunatati. Astfel, va puteti bucura de praline cu concentratii diferite da cacao si alte arome, precum si patratele de ciocolata ambalate individual.

Ca sa fie si cei mici tratati pe picior de egalitate, brandul Del Conte a pregatit pentru ei iepurasi si oua drajate de ciocolata. Si cei mari pot redeveni copii prin magia degustarii acestor dulciuri. Promitem sa nu spunem nimanui  ca i-am vazut facand asta! Una peste alta, ciocolata buna este pentru toata lumea, asa ca va asteptam cu mic, cu mare, in magazinele Swiss Corner din Brasov, Cluj si Timisoara!