Orasul de pe Bega se afla in continua forfota si dezvoltare. Mai precis, dezvoltatorii imobiliari raspund provocarii la nevoia de spatii rezidentiale, birouri, precum si la dorinta de a locui in zone cat mai apropiate de centrul orasului.

Astfel, pe langa complexul imobiliar Openville, se deruleaza si lucrari la proiectul City of Mara si se fac demersuri de obtinere a autorizatiilor pentru ansamblul de cladiri ce va fi construit pe terenul fostei fabricii Ilsa, in zona Take Ionescu.

Proiectul City of Mara este de fapt un oras in oras. Ce inseamna asta? Este practic un cartier intreg integrat in inima Timisoarei, pe Bulevardul Circumvalatiunii, nr. 1. Prin acest amplasament, pe langa dezvoltarea zonei, proiectul ofera viitorilor sai locatari posibilitatea de a avea acces rapid la zona centrala a orasului, la locul de munca si la scoala si la cumparaturi, prin mijloacele de transport in comun. In felul acesta a inteles dezvoltatorul proiectului conceptul de confort urban pe care doreste sa-l implementeze odata cu ansamblul rezidential.

Lucrarile la City of Mara au fost demarate in luna august a anului 2015 si avanseaza in paralel cu promovarea complexului. Pe site-ul oficial City of Mara sunt disponibile informatii referitoare la proiectele apartamentelor si la preturi, dimensiuni, modalitati de achizitie, amenajari interioare sa. In plus, in functie de necesitati, posibilitati si gusturi, cei interesati de achizitionarea unei locuinte, pot alege intre apartamente spatioase cu una pana la trei camere.

sursa & foto: www.cityofmara.ro