Suntem in plina perioada de concedii. Este acel interval in care frematam de agitatia dinaintea concediului. Ne-am supraaglomerat, dar atmosfera e una pozitiva, vesela si vioaie. La lucru nu mai avem stare si dupa ce ajungem acasa nu mai reusim sa incheiem tocmai la timp ce avem de facut, pentru ca deja suntem in contra-timp; liste de cumparaturi, liste de “ce luam cu noi in concediu, to do list – inainte de plecare, lista cu persoanele pentru care trebuie sa cumparam suveniruri. Ora de culcare e tot mai tarzie, insa ne tine treji bucuria concediului in care vom pleca.

Si mai apoi pornim la drum cu buna dispozitie data la maximum si cu radio-ul setat pe postul preferat. Ne deconectam complet de tot ce inseamna cotidian si ne indreptam vertiginos spre obiectivul ales; unii ca sa lenevim pe malul marii, altii in explorarea traseelor montane, in locuri destinate spiritualitatii sau chiar in cluburi de noapte suprapopulate.

Cert e ca, indiferent unde mergem, inainte de a reveni, suntem in cautare de suveniruri pentru cei dragi cu care ne vom reintalni acasa. Toata lumea stie ca cel mai popular souvenir este celebrul magnet de frigider menit sa ilustreze pe minimum de spatiu destinatia vizitata. Sunt ideali pentru ca sunt obiecte mici, usor de transportat si urmeaza a fi plasati in locuri pe care inevitabil se vad zilnic, inca de la micul dejun, in timp ce se savureaza cafeaua.

Si magazinele Swiss Corner sunt in tema cu tot felul de magneti de frigider inediti ce zugravesc Elvetia in diferite si memorabile feluri: creste muntoase inzapezite, vacute, casute montane sau simplul simbol specific tarii. Fie ca ai fost in Elvetia si ai uitat sa iei in calcul pe toata lumea cand ai achizitionat suvenirurile, fie ca iubesti Elvetia si tot ce inseamna ea sau fie ca-ti plac accesoriile amuzante pur si simplu, te asteptam in magazinele Swiss Corner sa alegi ce-ti place, sa te bucuri si sa-i bucuri si pe cei dragi tie!