Au inceput lucrarile de constructie la cea de-a doua cladire de birouri United Business Center, componenta a Complexului Imobiliar Openville. Aceasta va fi finalizata in primavara anului 2017.

Cladirea va avea 130.000 mp, 11 etaje si trei fatade, deci privita panoramic, va avea aspectul unui triunghi.  Parterul va fi destinat domeniilor retail si servicii, in timp ce etajele vor fi ocupate de birouri. Constructia in valoare de 220 mii de euro va gazdui 1300 de angajati ce vor beneficia de parcare pentru biciclete si dusuri, dar si de acces la restaurante, cafenele, shopping si parc.

In plus, aceasta noua cladire va raspunde multor exigente de politici sustenabile si protectia mediului prin cresterea eficientei costurilor la utilitati si confort. Se va bucura de utilizarea luminii naturale, precum si de protectie termica si solara. Pentru optimizarea consumului de energie electrica, se vor folosi sisteme de iluminat cu senzori de miscare si intensitate si un sistem de monitorizare si control al echipamentelor de ventilatie, iluminat, energie electrica, securitate si protectie impotriva incendiilor.

O parte din spatiile de birouri au fost deja contractate de companii precum Ness Software Engineering Services, Autoliv România şi policlinica REGINA MARIA si multe alte companii locale si internationale discuta termeni si conditii contractuale.

sursa & foto: openville.ro